pondělí 21. října 2013

Mini-recenze: Zatmění | Victoria opět na scéně

Zatmění (Twilight, #3)Počet stran: 480
Série: Twilight sága, 3
Překlad: Markéta Demlová
Nakladatelství: Egmont, 2008
Originální název: Eclipse
Hodnocení Goodreads: 3.72 (z 893 643 hodnocení)
Anotace:
Třetí díl romantické čtyřdílné ságy s prvky fantasy a hororu. Isabella se stěhuje k otci do městečka Forks ve státě Washington. Zdá se jí, že na světě neexistuje nudnější a beznadějnější místo – až dokud nepotká tajuplného a přitažlivého Edwarda, který doslova obrátí její život vzhůru nohama. Do Isabellina příjezdu Edward úspěšně tajil před obyvateli městečka svou upírskou osobnost. Později však do Isabellina života vstoupí také Jacob, chlapec s vlkodlačími předky. Vlkodlaci a upíři jsou však nesmiřitelní nepřátelé a Edward s Jacobem toto nepřátelství nedokáží odložit ani z náklonnosti k Isabelle. A tak se Isabella musí mezi nimi rozhodnout…
 
Já ani nevím, jak tenhle díl popsat. Nejlepší asi fakt nebyl, ale je pravda, že Victoria tomu dodala pořádnou dávku akce. Asi největší z celé jejich trojice Victoria x Laurent x James.
V tomto díle jde dost o milostný trojúhelník Bella-Edward-Jacob. Upřímně, team Edward nikdy nebudu, prostě napořád Jacob (a nejen proto, že Rob Pattison je hnusnej!).
A už vím, co bylo na tomhle díle prostě nej-nej-nej. Jacob a Rosalie! Ono se to teda víc rozjede až ve čtvrtém díle, ale i tady to fakt zabíjí.
A Bella mi pořád přijde protivně ufňukaná. To se asi nezmění.
 
Tuhle knihu jsem četla už dávno, takže víc vám o tom asi neřeknu :))

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! ♥