sobota 28. prosince 2013

Moje Ježíškovská nadílka

Tak jsem konečně našla USB kabel do mobilu (ano, jsem bordelář) a nafotila si skoro všechny svoje dárky. Některé tam nejsou, protože jsem si dárky krásně rozložila na tři fotky a pak jsem zjistila, že jsem některé nechala na posteli. A paměť mobilu byla plná. Ono je těžké fotit, když musím zdokumentovat každou blbost. ;)
Takže se předem omlouvám za kvalitu, protože je to přece jen focené foťákem.
 
 
Sedm knížek, jsem šťastná jak blecha. Sice jsem prohrála sázku, moje kamarádka jich dostala 11 (příště ti to nandám, Lucie!), ale i tak mám co číst. Kdo by neměl. :)
Rozděleni časem: Bouře - ta obálka je fakt úžasná, pořád se na tu knížku nemůžu vynadívat, jsem na ni fakt hrdá! :)
Svůdné zlo - moje vysněná knížečka! Z ní jsem nadšená asi nejvíc. Je to taky nejtlustší kniha, co jsem dostala, takže si to parádně užiju.
Mé sladké šestnácté století - když to má tak dobré ohlasy...
Za zrcadlem - tadá, moje první pořádná knížka s přebalem! Jsem z té obálky úplně paf. Miluju všechny věci, co se tak krásně třpytí...
Krátký druhý život Bree Tannerové - už jsem četla... ale komu to vadí?
Královna pirátů a Ďábel se skrývá v mlze - svoje rodiče opravdu obdivuju. Já jim napíšu seznam s min. 100 knihami, co bych si asi přála pod stromeček, a oni stejně najdou ještě něco, co na seznamu není... prostě kingové.
No, pak samozřejmě nějaká ta kosmetika, potřeby do školy (naši se hrozně divili, že mi babička dala kružítko, a já se jim zapomněla zmínit, že jsem si o něj požádala), nějaké vyšívání (jsem zvědavá, jak to dopadne, zvlášť s mým speciálním talentem), gumičky a pořádný hřeben, který jsem už skutečně potřebovala (ten starý byl tak zvláštně zohnutý, že jsem přemýšlela, proč mám tak husté vlasy...) a pak karty Černé historky. Vyskytuje se tu malý problém - ze všech těch filmů znám snad jen Sám doma a Dobu ledovou, takže právě na požádání rodičů vytvářím vlastní karty na stejný způsob, jen s jinými filmy, prostě české pohádky a animáky :)
 
 
Nešlo by to ani bez oblečení a pyžamo jsem navíc už nutně potřebovala. ;) Pod tím růžovým trikem má být ještě černé tílko, které jsem ale momentálně nechala bokem (jak už jsem se zmiňovala), takže tak to dopadlo.
 
 
 
 
LEGO! Už jsem jako moje spolužačka. Hrozně mě to baví skládat, z tohohle nikdy nevyrostu :D A pak to jsou dvě sbírky básní od tety (neměla to psát, teď mi všichni říkají, že je v naší rodině spisovatelský talent), což sice není až tak vánoční dárek, protože mi to teta jen půjčila... ale i tak to počítám :)

A jak jste dopadli vy?
 

1 komentář:

  1. Super dárky, taky mám nejraději jako dárky knihy:-) Možná právě proto moje knihovnička praská ve švech :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥