středa 27. listopadu 2013

Nové přírustky do knihovničky | Co všechno přinese školní výlet

Už jsem se někdy zmiňovala, že zbožňuju školní výlety? Obzvlášť, když se jede nakupovat. Většinou to sice má i hlavní program, ale pak takový hodinový rozchod v Olomouci stačil a hle - návštěva Neoluxoru v Galerii Moritz a knížka byla doma.
V pondělí jsme vyjeli do Hradce Králové na exkurzi do hvězdárny. Jasně, fajn, moc se mi to líbilo, ale já se stejně nejvíc těšila na nákupní centrum Futurum, kde jsem jak blázen honila svoje spolužačky a hledala knihkupectví. Docela mě překvapilo, že jsem uviděla Neoluxor, očekávala jsem něco jako v Šantovce... Z Neoluxoru mám taky jeden úžasný zážitek. Můj spolužák se jmenuje Petr Čaniga, jenže my mu neřekneme jinak než Čagi (hlavně se mě neptejte proč). Je to takový střelený trdlo, no co chcete čekat. A tak jsme procházely knihkupectvím (přičemž jsem samozřejmě u každé knížky nezapomněla zmínit, že ji znám a chci ji mít doma) a z hlášení se ozvalo: "Petr Čaniga okamžitě na informace!" S holkama jsme chytly záchvat smíchu, takže si říkám, co si o nás asi mysleli ti knihomolové okolo.
No, tohle je taková vedlejší třešnička na dortu :-). To hlavní, proč tento článek píšu, jsou tři nové přírůstky do knihovničky. Ano, tři! Uvažovala jsem nad Rudou jako rubín, ale když jsem viděla, že na všechny díly Paranormálů je sleva na 99 Kč, zkrátka jsem neodolala. Vzala jsem si je všechny.
A tak jsem konečně vzala mobil a vyfotila si to...
Přesně tak, když jsem vám tuto poličku ukazovala posledně, ještě tam nebyla Amy s Rogerem, 1D, Fenomén, Zlomená ani Lola. To se objeví knížek za pár měsíců, co? :) Ale pohledu na Paranormály se stále nemůžu nabažit...
 (Moc se omlouvám, ale počítač přestal fungovat a tohle se ne a ne natočit...)
 
 
 
Vím, že toho mám moc. Writing challenge, učení, pořád se nemám k tomu dočíst VA 5 a to mě čeká ještě několik dalších z knihovny. Plus tihle tři Paranormálové a pak jsou Vánoce... jenže kdo by odolal okouzlující ceně? :-)

1 komentář:

  1. Ty jo, tak ten druhý a třetí díl ti závidím... mám jenom ten první a k těm dalším dvoum se pořád nemůžu dokopat abych si je koupila, vždycky nakonec zvítězí něco jiného :DD

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥