pátek 25. dubna 2014

50 náhodných faktů o mně!


 
Na tento tag jsem narazila na blogu Mati. Takže si o mně můžete něco přečíst. Hm, sama jsem zvědavá, co se z toho nakonec vyklube :D

1. Podlehla jsem The Sims! Vím, hrozný začátek, ale ségra nedávno dostala tablet, takže na tom dost ujíždím. Nejvíc mě baví dělat si simíky podle mých idolů... (jo, Pepa Bolan se tomu taky nevyhnul.)
2. Naprosto zbožňuju modrou a zelenou barvu. Vlastně je mi jedno, jaká je, mám ráda všechny (kromě vyblité zelené).
3. V pátek 18. 4. jsem byla na koncertně Mandrage v Šumperku. Nedokážu vyjádřit slovy, jak to bylo úžasné! Mám tričko i gumový náramek, + podpis předskokanů Nebe.
4. Fakt nejsem na seriály, nikdy mi to nevydrží, ale Once Upon a Time sleduju pořád. Hrozně mě to baví. Jo, a taky Jsem v kapele, i když to je taková blbina. :) Hrozně ráda se tomu směju.
5. Hodně lidí mě označuje za smíška a totálního pošuka. Já se nebráním, tlemím se skoro pořád. Fakt, až na mě narazíte, většinu času se budu smát.
6. Jednou chci být spisovatelkou. Kluci o mně říkají, že budu nová Rowlingová, ale já pochybuju, že z ČR se takhle umístím. Stačí mi být známá mezi Čechy! :)
7. Mám strach z výšek. Spustilo se to náhodně na školním výletě, kdy jsem měla po zádech slézt v lanovém centru. Fuj! Nerada na to vzpomínám. Od té doby se držím od výšek dál. Ale rozhledny mi problém nedělají.
8. Když čtu o homosexuálech, mám radši gaye než lesby. Nevím proč, ale přijdou mi... hm, no comment.
9. Jsem romantička. Obrovská. Věřím v lásku na první pohled a zbožňuju knihy, kde se hlavní hrdinové muckají. Nejlepší je, když ten jeden je badboy.
10. Líbí se mi piercingy. Důvod, proč je má i Lucian (z Luciferky, moje připravovaná kniha, pro ty, co nevědí :)). Jednou bych chtěla kroužek do nosu, jiné části těla mě vůbec nelákají.

 
11. Naopak nemám ráda tetování. Rocker, drsňák? Fajn, u nich to je super. Ale u primitivní holky, jako jsem já? Ne. :)
12. Nejradši bych jenom četla (a hrála TS). Ale to je asi jasné.
13. Absolutně nenávidím pavouky! Obzvlášť chlupatý tarantule, ble! Zrovna já musím mít bratrance, co má doma kupu pavouků. Ano, jeho domu se obloukem vyhýbám. Ale hadi mi ani tak nevadí.
14. Bojím se malých psů. Pokud jsou vychovaní, nemám problém. Ale ti rozštěkaní tajtrdlíci mi opravdu lezou krkem.
15. Pokud jde o zvířátka, měla jsem jenom rybičky, které ke všemu byly kanibalové, takže nic moc, navzájem se požraly a já teď mám akvárium schované ve sklepě :). Do budoucna si plánuju koupit kocoura Napoleona.
16. Jednou chci učit nebo překládat.
17. Hrozně mě baví čeština. V našem jazyce se opravdu vyznám (kdo z knihomolů ne, že). Miluju slohovky. Jo, a taky dějepis.
18. Z jazyků se učím angličtinu a němčinu, AJ mám hrozně moc ráda, ale NJ mě vůbec nebere. Na gymplu si plánuju dát francouzštinu.
19. Narozeniny mám v den, kdy se narodil autor Dolů krále Šalamouna (čili 22. června), svátek mám v den narozenin mýho taťky, 2. září. Jo. Svátek na začátku školního roku, narozky na konci. Užívám si to. ;)
20. Ještě nikdy jsem neměla zlomeninu. Zato už jsem si dvakrát rozkřapla hlavu.

 
21. Ráda peču, ale vaření mě tak moc nebaví. Bábovku už umím zpaměti (happy! :D). No doufám, že se ještě zlepším :D
22. Mám o čtyři roky mladší sestru Lucinku, která je hrozně hodná, protože mi půjčuje tablet s The Sims! (Tohle jsem napsala z donucení. Dám vám radu, nikdy nepište o sourozencích před nimi.)
23. Navštěvuju ZUŠ s hodinami keyboardu a klavíru. Normální písničky moc nemusím, ale Beethovena a ostatní skladatele jsem si zamilovala.
24. Baví mě blogování! To jste nečekali. :)
25. Nefetuju! Nekouřím! A nikdy neplánuju.
26. Nejdál za celý svůj život jsem byla na Kypru, když jsme vyhráli. Bylo to tam úžasné, to musím říct. U moře jsem pak ještě byla na Mallorce.
27. Věřím na další životy. A na to, že v budoucnosti budou kloni, taky! :D
28. Sice mi ještě ani není patnáct, ale už si plánuju svou svatební cestu (jestli tohle čte můj budoucí ženich - připrav se! :P). Přes Frankfurt do Paříže a pak do NY! :) Miluju cestování.
29. Ráda fotím, i když nejsem žádný "oficiální fotograf" jako můj strejda. Nejčastěji fotím různé blbosti, co mi přijdou pod ruku, a taky mou mladší ségru.
30. Ujíždím na hudbě! Mandrage, Kabát, Selena Gomez, Kesha, Avicii, Avril Lavigne (a pár dalších)! Od deseti, kdy jsem dostala MP4 (teď už nefunguje, aušus), poslouchám hudbu skoro každý den.
 
 
31. Každý den jezdím na rotopedu.
32. Ale nesnáším sport. Fakt ne, jsem opravdu antitalent. Nechcete mě vidět běhat! :D Ze sportu mi nejde nic, maximálně ringo a to ani tak není sport. Prohlašuju, že jsem spíš studentský typ! :)
33. Mám ráda animáky. Fakt, to mi nikdo nevymluví. Mám je radši než hrané filmy. Můj nejoblíbenější je asi Jak vycvičit draka, ale Shreka pořád zbožňuju!
34. Líbí se mi česká pohádka Peklo s princeznou. Většinu pohádek z ČR vynechávám, ale na tuhle se vždycky podívám. Hrozně se mi líbí pekelná tematika.
35. Na loňském školním výletě jsem střílela z luku. Střelila jsem víc než moji spolužáci (rovnou do středu). O_O Náhoda, ale jsem spokojená! :) Aspoň vím, jak se to dělá.
36. Moje rodina je obrovská. Fakt, nemám ráda obrovské oslavy.
37. Kreslím, ale teď jsem se sekla. Kreslete si oblíbeného zpěváka a udělejte ho tak, aby nevypadal jako opice. -_-
38. Měla jsem nesčetně mnoho blogů! Začala jsem s úplně debilním názvem, kam jsem dávala skoro všechno, pak to byly fankluby a tak dál, pak adenyblbiny a z něho jsem přešla na čtenářský deník teenagera. A teď jsem na blogspotu! :)
39. Miluju rozbalování balíčků a dopisů. Jo, a dárků taky. Nejlepší je, že nikdy nevím, co je uvnitř! :)
40. Umím od každého jazyka trochu. V řečtině vám řeknu 1-5 a číslo 8, v ruštině se vás zeptám, jestli čtete knihu (a odpovím kladně i záporně) a taky nadávám do hoven, v portugalštině pozdravím a rozloučím se. V italštině se vás zeptám, jak dělá krokodýl (i když nevím, k čemu mi to kdy bude), ve španělštině oslovím slečnu, paní i pána a kladně odpovím. Plus ta angličtina, francouzština (rok jsem se ji učila pomocí kroužku, takže něco umím) a němčina. Jo, a v polštině řeknu "lidstvo".
 
Arya from Eragon
Teď už zase kreslím líp, ale tuhle mám zrovna naskenovanou v počítači a myslím si, že je docela povedená. Jen má dětskou bradu, hubený nožičky a ruce a... no, už nebudu pokračovat. Možná sem přidám ještě nějakou fotku (pokud se mi povede Pepu dodělat)
 
41. Jsem ranní ptáče, čímž nezapadám do rodiny, protože si všichni hrozně rádi pospí. Nedělá mi problém vstát v 5:00, ale zase chodím brzo spát. Čtení v noci? Jen o víkendu.
42. Nemám kluka, i když bych hrozně moc chtěla.
43. Naprosto souhlasím s prohlášením, že kluci, co čtou, jsou atraktivní! :)
44. Kdybych se měla převtělit do šmouly, tak jsem Sašetka. Zvědavá! :) Ale trochu víc inteligentní.
45. Jsem docela tvrdohlavá. Stojím si za svým názorem a jen tak lehce mě nevykolejíte. A když se naštvu, tak to lítá... ale většinou se snažím být v klidu. Ano, učím se asertivitě! :D
46. Nerada zveřejňuju svoje fotky, ale nevíte, třeba nakonec udělám výjimku.
47. Podle mého názoru mají kluci všechno jednodušší. Doufám, že nejsem jediná.
48. Mám ráda mystiku, obrázky s kouzelnicemi a různými dimenzemi. Prostě fantasy.
49. Jsem jako straka - co se třpytí, to chci! :D Včetně oblohy na dalším obrázku.
 
 
Poslední fakt! Tohle stopro nebudete vědět.
50. Mé jméno je Adéla!
 
Tak jsem to dala! Ani jsem si nevěřila, že ze sebe vytáhnu padesát blbostí. Takže, je někdo, s kým bych si aspoň z poloviny rozuměla? :D

3 komentáře:

  1. Tyhle články jsou fajn osvěžení blogů. Jsi zajímavá osoba, ahoj Adélo :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám tiež rada tieto články, dobre sa čítajú :D

    OdpovědětVymazat
  3. Och, já myslela, že jsi starší.. To je hrozné, byla jsem zvyklá, že jsem ta nejmladší mezi sedmnáctiletými bobany a teď jsem ta sedmnáctiletá bobina já... až na to, že mi není sedmnáct, ale i tak.

    Já mám raději lesbičky, mimochodem. V reálu jsou to hezké holky, ale když vidím nějakého homosexuála, tak většinou jsou oškliví... :'D Ale jediná knížka, co byla homosexuality fiction byla o homosexuálovi, a ten byl fajn. (Každopádně, jsem holka a tak mám ráda holky, ha.)

    A nejsi sama s tím plánováním do budoucnosti, haha. Tedy, nemám naplánovanou svatební cestu - protože předpokládám, že s budoucím manželem budeme oba zaměstnaní a budeme muset do práce, abychom měli na jídlo a poplatky za elektřinu a vodu a takovéhle kraviny, ale mám naplánované barevné schéma svatby a taky seznam hostů. (Malý. Doufám, že můj budoucí partner nebude chtít mít nějakou "mega pařbu". Nejen, že to stojí moc peněz, ale já bych větší skupinu lidí psychicky nevydržela... .O.)

    Ach a další mimochodem, ten obrázek je pěkný. Obdivuji lidi, co dělají různé pózy, protože já na ně plostě nemám, haha. (Mě je líto, když se mi anatomie nepovede dobře, tak se o to raději ani nepokouším. :D)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥