pátek 18. března 2016

Výzva - čteme v cizím jazyce

Taky tak milujete cizí jazyky? Říká ta, co miluje angličtinu, učila se němčinu a teď mastí fráninu a italštinu, pšt. Když jsem našla tuto výzvu, bylo jasné, že ji nemůžu vynechat!


O co vlastně jde?
Přečíst co nejvíc knížek v cizím jazyce! Nejspíš to dám jen v angličtině (a slovenštině, hm?), protože němčinu si moc nepamatuju (dva roky naprosto nanic :D) a ve francouzštině ještě nejsem tak zběhlá, ale jednu lehoučkou knížečku mám, takže jo, jedna bude :))
Ostatně toho nečekám moc, protože škola, a víte co, v cizím jazyce to jde ještě pomaleji (někdy, záleží na knize, že jo). Snad taky něco najdu. Škoda, že to není přes prázdniny, no.

V tomhle článku tedy budu značit všechny cizojazyčné knihy a třeba tu pětku překročím. To bych fakt ráda. Na Instagram budu pravidelně házet svoje fotky, o všem tedy budete vědět :D

Přečtené knihy:
1. Kiera Cass - The Guard (anglicky)
2. John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle - Let it snow (anglicky)

8 komentářů:

  1. Bezva výzva, pokusím se zapojit! :) Teď do 6.dubna musím číst knížky na dějepisnou olympiádu, ale hned potom přečtu tu hromadu anglických knížek, co doma mám. V němčině mám pouze Malého prince, ale toho bych si taky mohla přečíst. :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, taky jsem se chtěla zapojit, ale jak se znám, tak budu ráda za jednu, dvě knížky v angličtině. Na fráninu si už netroufnu a na norštinu si ještě netroufnu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Norština? No páni, máš můj obdiv :D Jinak jsme na tom podobně, se školou mám hafo práce a za těch pár budu ráda :)

      Vymazat
  3. To je vážně zajímavá výzva, ale asi se nezapojím, protože času zrovna teď moc není, ale třeba někdy příště! :) Nicméně tobě budu držet palce! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já už se do výzvy zapojila, ale zatím je to u mě jedno gigantický selhání - naprosto to nestíhám... Tobě moc držím palce :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No... jak je vidět, taky nestíhám :D Držím palce i tobě :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář! ♥