úterý 26. září 2017

Unboxing #8


Tak po dlouhé době zase rozbaluju! (A hlavně jsem to po dlouhé době nezapomněla nafotit, juch!) Jde o první část výhry, nad kterou jásám ještě teď, takže o co jde? :)
V srpnu probíhala soutěž #ctemeanglicky, kdy šlo o čtení knih v angličtině a nezapomínání postovat to na Instagram. Mně se nějakým zázrakem podařilo vyhrát, takže holkám v prvé řadě nesmírně děkuju ♥♥♥ Volba to byla těžká, ale nakonec došlo na dvě knihy. A včera mi dorazila první, které se pořád nějak nemůžu nabažit pohledem. Takže ano, místo toho, abych se učila do francouzštiny, zírám na knížku :D



Ještě nikdy jsem si z Book Depository nic neobjednávala, ačkoli to plánuju snad dvě století. Balík mi ze schránky donesl taťka s tím, proč je to tam anglicky a proč je zpáteční adresa někde v Británii. :D


Ani tentokrát jsem to nerozstřihla napoprvé a musela jsem rvát, ale naštěstí na mě nečekala žádná těžší nástraha.


*tramtadadá* Unite Me! Spolu s boží záložkou. Sérii Shatter Me prostě můžu, takže tohle byla poměrně jasná volba, hned jak jsem ji uviděla v nabídce. Obě novely z pohledů Warnera a Adama mám přečtené a už se těším na rereading. Možná si dám celé série. Už jste slyšeli, že se Roztříštěná prodlužuje? Těšte se na Restore Me.


V originále mám první díl a teď i novely. Třeba dojde i na ten zbytek. Z originálních obálek jsem vždycky naprosto unešená.


A takhle vypadá moje sbírka Shatter Me. Když mám tohle v obou jazycích, nikdo si nestěžuje, ale když chci čtyři vydání Harryho, ejhle, problém na světě. :D

Pokud jste s touhle sérií ještě neměli tu čest, tak to hezky rychle napravte, protože je prostě boží. :D Četli jste i Unite Me? :)




8 komentářů:

  1. Obálky jsou překrásné, už nějakou dobu si je plánuju objednat na Amazonu, kde všech 5 knih stoji zhruba 550kč. Jinka hrozně gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obálky jsou překrásné, už nějakou dobu si je plánuju objednat na Amazonu, kde všech 5 knih stoji zhruba 550kč. Jinka hrozně gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné nové kousky :) Tuhle sérii jsem zatím nečetla, ale snad se k ní jednou dostanu :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
  4. taky někdy smutně koukám na originál obálky, které se k nám nedostanou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo... zrovna tady to není tak strašné, česká verze se mi líbí, ale jsou obálky, kvůli kterým si to radši koupím v originále -.-

      Vymazat
  5. Tak to jsem zvědavá, co na ně řekneš.. Vypadají vážně zajímavě.. :)

    http://boook-planet.webnode.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥