sobota 3. ledna 2015

Měsíční chvástačka - Prosinec 2014


Věřte nebo ne, je to teprve druhá chvástačka a podle konceptů a videí měla být tak pátá. :D Jaksi jsem polevila, ale slibuju, že teď se budu snažit.
Jop, a abych nezapomněla - meme od Judit.


Jelikož byly Vánoce, těch knih je tady trochu víc, než by bylo normálně (což mě samozřejmě jedině těší :D) Dohromady to činí 11 knih.

Knihy, které jsem si koupila

Držela jsem se. Prostě jsem musela. Mamka mi před Vánoci vždycky zakazuje nakupovat, abych se náhodou nestrefila do stejné knížky, co mi koupila ona. :D Takže tady nic.

Knihy, které jsem vyhrála

Ty jsou čtyři, ačkoli na obrázku mám pouze tři. Ta čtvrtá mi co nevidět dorazí, tak ji připojím do příští chvástačky. :)
Jednou z výher je Solitaire, kterou mám z CooBoo Víkendovky. Byl to těžký výběr, ale tohle to vyhrálo. Mám přečteno a recenzi už můžete najít na blogu.
Rudou jako rubín jsem vyhrála v Listopadové čtecí výzvě od Aynarry, zahrály jsme si na Knižíška a ona mi poslala náhodnou knížku z mých 5 vybraných. Za to jí moc děkuju. :)
No a poslední je Bible stylu, kterou jsme vyhráli na FiftyFifty. Absolutně nechápu, k čemu mi bude... o.O No, uvidíme :D



Knihy, které jsem dostala

Ou jé, tady to začíná! :D K Vánocům jsem dostala krásných 5 knih, z toho mám dvě přečtené a jednu zrovna čtu. Toť Selekce, kterou už mám přečtenou a byla fakt tak bombastická, jak se všude píše, Once Upon a Time, které sice bylo trochu jiné, než jsem čekala, ale OUaT je OUaT, Esej o tragédii, kterou zrovna čtu a příšerně mě vytáčí skloňování TEN esej, Boj o trůn, kde jsem ještě ani nečetla druhý díl, a jako poslední Pád andělů, na který jsem fakt zvědavá.

Knihy na recenzi

Jsou tři - a ačkoli jsem je vybírala náhodně, všechny jsou od českých autorek. :D Třetí díl Křišťálů moci jako vždycky nezklamal a jsem zvědavá, jak to nakonec celé skončí. Pekáč buchet... no, co dodat? Petrusová je Petrusová :D A od Trhni si! jsem původně čekala něco jiného, ale nakonec to bylo fajn.



A jaký byl váš Knižíšek? Četli jste nějakou ze zmiňovaných knih? :)



7 komentářů:

  1. Hezké knihy :) Já byla asi extrémně hodná, protože jsem od Ježíška dostala 9 knih.
    Trhni si! jsem četla a strašně se mi nelíbil konec.
    Solitaire, Selelkci a Esej o tragédii také plánuji číst. Ten esej vytáčí strašně moc lidí, jak tak poslouchám :D Ale ono je správně ten esej. To je stejné jako pointa se správně čte [poenta], ale skoro nikdo to neví a naprostá většina lidí to říká špatně. To je zase věc, co vytáčí mě :D

    OdpovědětVymazat
  2. Máš nádherné knihy! :) Rudou jako rubín Ti z celého srdce doporučuji, je opravdu krásná. A Selekce, hmm, není ta obálka dokonalá? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta obálka je víc než dokonalá ;) A na Rudou jsem už slyšela hodně dobrých ohlasů, no jsem zvědavá :)

      Vymazat
  3. Super knížky! Obzvláště Esej o tragédii ti závidím! :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pád andělů je bomba!!! Tak jako Selekce, Solitaire, Pekáč a všechno co máš. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná hromádka! Selekci, Pekáč, Esej a Drahokamy doporučuji, jsou to opravdu skvělé knihy a i zbytek vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné knihy! Selekce je moje srdcovka, Pekáč buchet jsem též četla a byla skvělá. A co se týče Eseje o tragédii, tak tu ti tiše závidím :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥