pátek 16. ledna 2015

Marry, Kiss and Cliff tag


Jak jsem slíbila, tak plním. A je tu Marry, Kiss and Cliff tag. Nastříhala jsem si několik papírků s plánem udělat tak 10 kol, ale losovala mi to ségra, takže jsme samozřejmě musely použít úplně všechny jména, že. :D

Nejdřív uvedu ty, kteří o tomhle ještě neslyšeli:
  • Napíšete si na několik papírků různá klučičí (v opačném případě holčičí, ale ještě jsem neviděla kluka, co by plnil tenhle tag...? o.O) jména.
  • Pokaždé náhodně vylosujete tři papírky.
  • Ze tří jmen, která máte na papírku, si vyberete jednoho, kterého si vezmete, jednoho, koho políbíte a toho posledního zabijete tím, že ho shodíte ze srázu. Lehké? Tss.
Já si namíchala knižní hrdiny a samozřejmě i filmové a seriálové, aby se neřeklo. A je tam jeden zpěvák. Víc jsem jich tam dávat nechtěla, aby to nebylo trochu divný, takže tak.
A ano, jsou tam i postavy z mých knih... musela jsem si udělat srandu :D






A víte co? Původně jsem vám to chtěla i fotit, ale máme tu málo světla a za přítomnosti mé přechytračelé sestřičky se to dělalo opravdu blbě.
A pak jsem chtěla vytvořit obrázky, tři fotky herců/postav/popř. knih vedle sebe, ale ten super-pomalý Word a Malování mě sakra štve, takže se omlouvám, že je každý obrázek jinak veliký. Jinak to nešlo.




1. kolo
Adrian (VA), Johnny (Bavettovi), Jacob (Twilight)
Začínáme hned zostra. Ráda mám všechny tři, no nejmíň Jacoba, takže ten poletí ze srázu. Pusu bych dala Johnnymu (za to by mě snad Sue nezabila) a vzala bych si Adriana. ♥





2. kolo
Percy (Percy Jackson), Oren (Ptačí zpěv), Cassian (Drakie)
Tak svatba je jasná s Cassianem. Orena bych políbila a protože Percy mě štval svou dětinskostí, nejde to jinak než takhle. Sorry, Teri.


3. kolo
Justin (Šachovnice bohů), Will (Drakie), Adam (Shatter me)
Ehm. Tady mě štvali Justin i Adam, ale je jasné, že mrtvý skončí Addie. Ne, nemám tě ráda. Justinovi bych dala pusu (nějak už bych to přežila) a vzala bych si Willa. Sice jsem spíš pro Cassiana, ale fajn.


4. kolo
Harry Potter (Harry Potter), Lucian (Serafína), Artuš (Merlin)
Takže, myslím, že moje volba vám je jasná :D Stala bych se královnou po boku Artuše (challenge accepted), Harrymu bych dala pusu a zabila Luciana. (Jo, protože mě pořád štve, že se jmenuje stejně jako moje postava.) :D





5. kolo
Jack (Paranormálové), Luke Hemmings (5SOS), Ron Weasley (Harry Potter)
Ale ne! :O Kruci, přesně tohohle jsem se obávala. No, nejjednodušší to bude smrtí a oběť bude Ron (sorry). Dejte mi minutku.
Ok, rozhodla jsem se, že si vezmu Luka a políbím Jacka. Protože Luke je skutečnej a Jack mě ve dvojce naštval.
6. kolo
Cato (Hunger Games), Derek (Probouzení), Jack Frost (Legendární parta)
Supr, ještě těžší než předtím. Asi jsem měla dělat lehčí kartičky. :D Bez diskuze si beru Jacka Frosta, Derekovi dám pusu, i když si nejspíš budu muset pořááádně stoupnout na špičky (a ačkoli je na tom obrázku táááák... ♥), a Cato umře.





7. kolo
Kaidan (Svůdné zlo), Syn (Loď mezi hvězdami), Merlin (Merlin)
Syn bude mrtvej. Místy mě štval, takže tak. Ale teď kdo s koho. :/ Asi umřu.
(Prý na ségru: "Ježiš, koho si mám vzít? Kaidana, nebo Merlina?" Ségra: "MERLINA!" aneb stejný fanatik do seriálu jako já. :D) Když nad tím teď tak přemýšlím, manžela, který by mi svedl každou ženskou bych asi nechtěla. Takže se Kaidan bude muset spokojit s pusou a stanu se ženou Merlina.





8. kolo
Finn (Dědička), Reth (Paranormálové), Stefan (TVD)
Parádní trojka, lidi. Všechny tři ze srdce nenávidím. :DD Nemůžu z toho srázu shodit všechny?
No dobře, tak ne. Shodím Stefana, protože to je prostě kretén, políbím Retha a nějak už to přežiju, a vezmu si Finna. Kdo ví, třeba si to v dalších dílech Tryllů vylepší. :D A navíc, odolali byste tomu úsměvu?


9. kolo
Kišan (Tygří sága), Edward (Twilight), Awrixel (Křišťály moci)
Edward je jasnej mrtvej. Kišana bych políbila a i když mě Awrixel chvílemi hrozně štve, vybrala bych si ho. Protože to je prostě Awrixel.





10. kolo
Damien (Škola noci), Neran (Syn pekel), Draco Malfoy (Harry Potter)
No super.
Draco Malfoy jakožto můj manžel by byl bezva (i když shippuju Drarry :D), Damiena bych políbila a Nerana shodila. Myslím, že jako vlkodlak by to beztak přežil.





11. kolo
Tink (Čarodějčina dcera), Murtagh (Eragon), Pitch (Legendární parta)
Ségra: "Nesmíš naštvat Stína. On ti pak dá zlej sen." :D
No, Pitch umí lítat, takže ten by letěl. Murtagha bych si vzala, protože o něm básním už od začátku, a ačkoli mě za to Tink nebude mít rád, dám mu jenom pusu.





12. kolo
Stark (Škola noci), Tommy (Jeden dotek), Roger (Amy a Roger: Na cestě)
Vzala bych si Tommyho. Sice jsem z něj původně chtěla udělat gaye, ale teď jsem se rozhodla. :D Shodila bych Rogera, ačkoli ho mám fakt ráda, Stark to pořád vede. Třeba by pak tu Zoey nechal být.



13. kolo
Day (Legenda), Jace Wayland (TMI), Michael (Solitaire)
Další z těch megatěžkých výběrů. Vezmu si Jace, protože jestli mají být naše děti tak úžasné po něm, je to jasná volba :D Uvažujme prakticky; když Day přežije pád ze 13. patra, proč by nepřežil pád ze srázu? A pusu dám Michaelovi. I když ho mám mnohem míň radši než Daye.





14. kolo
Will (Hledání Pravdy), Peeta (Hunger Games), Simon (Probouzení)
Vezmu si Peetu. Sice je to esesák (autor: Nia :D), ale hraje ho Josh a já Joshe zbožňuju. :) Jako autorka bych neměla zabíjet svého hrdinu, že?
No nedá mi to jinak, Simona bych shodila - pořád je až moc dokonalej - a Willa políbila. Ale jen v lidské podobě.






15. kolo
Cricket (Lola a kluk od vedle), Gale (Hunger Games), Thomas (Legenda)
Smrt tu byla hned jasná a to Gale. Holt když mě někdo štve celou trilogii a ani jednou světlou stránkou si to nevylepší, nejde jinak.
Cricketa bych si vzala, víte, co by mi vymyslel věcí? To by člověk jako já opravdu potřeboval :D A Thomas skončí s pusou.



Uncontrol


16. kolo
A (Den co den), Kopřiva (Pekáč buchet), Yuuki (Uncontrol)
A Kopřiva mě příšerně vytáčel tím svým macho postojem, ale po přečtení je mi jasný, že je z něj super romantik, takže manžel jak vyšinutej (i když ten konec Pekáče byl fakt divnej). Yuukimu bych dala pusu, protože víc by mě asi nenechal, a Aho (to skloňování... heh) bych zabila.




17. kolo
Ren (Tygří sága), Kris (Ptačí zpěv), Bellamy (The 100)
Bellamy GO! Kašlu na nějakou Clarke.
Krise bych shodila, protože jsem pořád team Oren, a Renovi bych dala pusu. (Ačkoli takový plyšový manžel by nebyl k zahození.)




18. kolo
Damon (TVD), Archiss (Čarodějčina dcera), Alec Lightwood (TMI)
Vzala bych si Aleka, bohužel by k sňatku nešel moc natěšeně, takže... :D Jenom pusa. Mým manželem by se stal Damon, protože je po všech směrech dokonalý (ten seriálový. V žádném případě ne knižní.) a ačkoli mám Archisse ráda... vynahradím to. Jednou.




19. kolo
Eragon (Eragon), Škyťák, Warner (Shatter Me)
Kruci. Moje nejoblíbenější knižní postava a nejoblíbenější animovaná postava.
Tohle se nikdy nemělo stát.

Eragona shodím, protože věřím, že by ho Safira stejně zachránila. No, Škýťovi dám pusu a vezmu si Warnera, protože to je prostě WARNER. Zvítězí všude, co se s tím dá dělat.




20. kolo
Augustus (TFIOS), Vinna (Hledání Pravdy), Étienne (Polibek pro Annu)
Étienne by byl dokonalý a já miluju francouzštinu, čili body navíc. Proč se nezabydlet v Paříži? Vinnu bych políbila a Guse shodila, protože... protože.



Původně jsem nechtěla využít všechny papírky a udělat třeba jen 10 kol, ale jak už jsem psala, nešlo jinak, ségra poručila :D A když mi zbyly tři papírky, dorážela na mě, až jsem nakonec musela udělat i jednadvacáté kolo.





21. kolo
Lucian (Luciferka), Dimitrij (VA), Braden (Hrej hráčem)
Samozřejmě, že bych si vzala Luciana! Ani ne tak proto, že jsem si ho vymyslela úplně perfektně (...ehm :D), ale kdo by nechtěl být v místě, kde je pořád teploučko, jsou tam hodní spravedliví lidi a ti zlí končí v kotlích? :D Dimitrijovi bych dala pusu, protože jsem ho měla ráda (než tedy nastoupil Adrian) a Braden by skončil někde v příkopu. Sorry.




Teď si jen říkám... proč jsem si nenapsala Finnicka? o.O






Každopádně jsem si to dost užila, ať už samotné losování, nebo psaní a vymýšlení odpovědí :D A pokud se vám zachce, zanechejte mi v komentáři, jak byste se u nějaké trojice rozhodli, nebo mi rovnou pošlete odkaz na váš článek, protože tohle je fakt sranda :D

7 komentářů:

  1. Esesák Peeta Mellark se hlásí do služby! =D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tenhle TAG časem rozhodně udělám - je skvělý :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já to znám jako marry, fuck, kill :D I když tahle verze je mnohem normálnější. Mnohdy bych volila stejně, i když máš těžké trojice, to rozhodování muselo být děsné! A nechápu, jak můžeš shodit Eragona! I kdyby ho Safira chytla, tak jde o přístup :D Super tag :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já "fuck" verzi viděla, a ještě na to nemám věk, takže by to bylo trochu úchylný :DD A Eragona mám ráda, ale se Škyťákem a Warnerem má prostě blbou trojku :DD

      Vymazat
  4. :DDD umiram. :D
    Guse ti ale neprominu. -_-

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥