pondělí 15. října 2018

Páté narozeniny!


Psal se patnáctý říjen 2013. Už to bylo téměř šest měsíců, co jsem začala s blogováním o knihách, v čemž jsem se konečně našla. Po takové době jsem přesídlila z blogu na oblíbený blogspot, objevila jeho kouzlo a rozjela Adelle's World of Books. A dnes je tomu pět let, co se tady spolu potkáváme.

Přijde mi to trochu neuvěřitelné. Vím, že to píšu každé narozeniny, ale ta pětka mi připadá jako něco ohromného a ty nostalgické řeči si prostě nedokážu odpustit. Vypracovala jsem si styl psaní článků a pořád objevuju něco nového, poznávám nové lidi, čtu nová díla... AWoB mi toho dal tolik. Jak se na to dívám zpětně, za těch pět let jsme spolu urazili velkou cestu. Tímhle mi tedy dovolte vám poděkovat za to, že po ní jdete se mnou. Je mi ctí být součástí knižní blogerské komunity. ♥ Děkuju všem čtenářům i zbloudilým duším, co mi sem občas hodí komentáře, blogerům, kteří mi jsou od začátku vzorem, i nakladatelům a knihkupcům, s nimiž mám tu čest spolupracovat a kteří vydávají boží tituly.

Každý rok si dělám statistiky, tak ani tenhle významný nebude výjimkou.
  • 167 pravidelných čtenářů
  • 200 lajků na Facebooku, díky!
  • 495 článků
  • 93341 kliknutí na odkaz AWoBu
  • přes 2000 komentářů, děkuju!
A jelikož je to opravdu půldekáda, mám tu pro vás soutěž. Rovnou rozdělenou na dvě části. :)
Právě mi dorazily ceny, takže dělám rychlý edit a hážu sem fotku. Koukejte, co pro vás mám!

(Je to teda kvalita můj mobil a ještě s osvětlením, zítra vám to snad nafotím ještě za denního světla.)

Ano, úžasný Sebastien de Castell věnoval do soutěže speciální karty, anti-čarodějnické tetovačky a USB disk s motivem Divotvůrce! Z toho jsem šílela snad týden a šílím i teď, když to došlo :D Děkuju autorovi i Albatros týmu! ♥

Takže, na co se kromě toho můžete těšit?
- na pár dalších pohlednic
- na pár záložek, podepsaných i nepodepsaných
- a možná vám k tomu koupím čokoládu.

Stačí jenom vyplnit formulář níže. Soutěž trvá do 29. října, v úterý vylosuju výherce. Můžete samozřejmě získat i bonusové vstupy, vše je na vás. :) Soutěž je otevřena pro všechny s českou doručovací adresou.

FORMULÁŘ


Ptáte se už, kde je druhá část? Na Instagramu. A o co se tam soutěží? O audioknihu Zaklínače, za což děkuju Audiotéce! Můžete se účastnit obou soutěží nebo klidně jenom jedné, jak chcete. :) Soutěž se spustí zítra, v úterý, a trvat bude opět do pondělí 29. 10.

Děkuju za všechno, plamínci. ♥

6 komentářů:

  1. Všechno nejlepší k blogovým narozeninám! Doufám, že tady s námi budeš ještě hodně dlouho ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju, a přeju ještě minimálně dalších pět let! :)

    OdpovědětVymazat
  3. gratuluji a jeste spoustu let k blogovani :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc gratuluju, že ti to tak dlouho vydrželo... U mně to bude pět let už za pár měsíců a taky tomu nějak nemůžu uvěřit, že mi nějaký koníček vydržel tak dlouho :) Doufám, že budeme obě ještě dlouho blogovat - a hlavně číst!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥