čtvrtek 22. března 2018

Unboxing #10



(Jojo, ještě starý obrázek. Jsem líná vytvořit nový, řekněme to narovinu.)
Juch, první kulaté číslo! Dneska jsem si po odpoledce zaběhla na poštu, kdy jsem to stihla vážně o fous a vlak měl ještě jako naschvál zpoždění. Ale znáte to, jednu knihu dočtete ještě ve vlaku, takže na zítra jsem něco vážně potřebovala.

Tak co, zvědaví, co to je? :)



Všichni mají pořád problém s mým příjmením, chjo... to Z se tam prostě nepíše a všichni to odmítají pochopit. Hlavně že hned vedle to je napsané správně... znáte to, když celý život každého poučujete, že se tam nemůžete podepsat, protože to nejste vy? :D


Čeká mě ještě pár sešitů na učení, takže dneska to byl trochu fofr. Ale trhala jsem jako ďas (a byla šikovná a nepořezala se, heč).


Třetí (a snad už můžu říct, že závěrečný) díl trilogie od Jenny Han, Always and forever, Lara Jean! ♥ Ta obálka je prostě boží a stránky nádherně voní novotou. Nikdy se té vůně nenabažím. Nikdy.


A nakonec typická fotka s Charleem (Charlee zdraví, mimochodem). Hodím ji do spodní poličky, jen teda moc nevím jak :D Ale hrozně se mi líbí, že je hřbet pastelově fialový, vedle té růžové a tyrkysové vypadá perfektně ^^
Četli jste? Autorka byla loni na Humbooku, takže věřím, že jí to tu pěkně zvedlo jméno. :)



13 komentářů:

  1. Já tuhle sérii ještě nečetla, ale strašně mě to láká:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  2. Ke knize gratuluju. Užij si čtení. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný nový kousek :) Na tuhle sérii se už taky dlouho chystám :) Máš pěknou knihovničku a Charleeho :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se bude líbit, jen měj po ruce vždycky něco sladkého :D Děkuju! ♥

      Vymazat
  4. Zrovna nedávno jsem sérii dočetla. Akorát tedy v českém vydání. Je pravda,že hlavně po Humbooku jsem měla popud sérii dočíst:)
    Byla skvělá a ráda se pustím do dalších knížek co autorka napsala. Teď mám v plánu v blízké době sáhnout po Oko za oko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky přemýšlím, jestli do téhle série jít, zase tak moc mě to nezaujalo... uvidíme :)

      Vymazat
  5. Gratuluji k novému přírůstku do knihovny! Já jsem teda od Jenny Han ještě nic nečetla, ale mám její knihy na svém dlouhém seznamu knih k přečtení :D Každopádně po Humbooku mě její série lákají ještě víc, věřím, že stojí za to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Já od ní četla právě jen tuhle sérii, která teda rozhodně stojí za to, občas jsou ty sladké příběhy prostě potřeba :D

      Vymazat
  6. Obálka je vydarená, o sérii som počula, ale mám pocit, že nie je veľmi pre mňa :-) Každopádne prajem príjemné čítanie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, v téhle sérii jsou opravdu pěkné - navíc jsem ráda, že modelku opravdu sladili s hlavní hrdinkou, není nic horšího, než když je hlavní hrdinka blondýna, ale na obálce je zrzka... :D No jo, občas je to moc slaďárna, ale to já zase můžu. Díky. :)

      Vymazat
  7. Tak teda o sérii slyším poprvé, ale vypadá moc zajímavě. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥