pondělí 21. prosince 2015

24hodinový Read-a-thon počtvrté

Zatímco všichni mí známí si už lebedí doma, já ještě jedu do školy. No, stěžovat si nemůžu - ve vlaku je klid, místo k sezení vždycky najdete a stejně jsem dneska byla jen na dvě hodiny (což o to, jít na ortodoncii není o moc lepší). A zítra „jdeme s třídním na punč", jak by řekli moji spolužáci. Každopádně jsem neděli pořád neměla tak volnou a musela jít spát brzy, což mi ale vůbec nebránilo se pustit do čtvrtého Read-a-thonu! :))


Pokud jsem vás neunudila k smrti :D, vrhneme se na shrnutí.
Tak nějak jsem zapomněla na fotky, což mě mrzí, ale fotit to dodatečně mi nepřišlo moc fér, takže sem jen hodím obálky knížek.

Při vzbuzení mi hned došlo, že je Read-a-thon, což se obvykle nestává, protože si na to vzpomenu někdy po dvou hodinách :D Ale ano, tentokrát jsem se do toho vrhla po hlavě. Měla jsem ve čtečce totiž recenzák - Ohnivé srdce. A víte co, já Richelle miluju. Ostatně to se dočtete v recenzi, kterou stihnu snad do Vánoc. Připravte se na velké áchání.
Ze čtvrtého dílu Pokrevních pout jsem tedy přečetla 50 stránek, pěkně do konce, aby mě autorka nabudila na další díl, který zase přečtu někdy za půl roku. Jsem vážně zvědavá, co s tím vyvede.
A pak jsem se opět vrhla na Kroniku Cartera Kanea, kterou chci dočíst ještě do Vánoc, takže mám co dělat :D, z čehož jsem přečetla kolem 80 stránek a je to luxus. Nevím, jestli jsem si už zvykla na autorův styl psaní, nebo je to prostě lepší než jednička Percyho, ale vážně to je skvělé. (Ale úplně brutálně se těším na Magnuse. Severští bohové? Loki? Kurt Cobain na obálce? Sem s tím!)

Celkem to bylo tedy něco okolo 130 stránek, ale jsem na sebe docela hrdá, protože jsem konečně s Ohnivým srdcem překonala ten čtecí blok a konečně mám zase chuť furt číst! ^^ Kiss me, Hardy.
Účastnili jste se? Kolik stránek (nebo lépe knih) jste dali? :))

11 komentářů:

  1. Obdivujem ťa, ja by som sa asi nezapojila. Trpím akútnym nedostatkom dobrých kníh, možno je problém tam :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pročpak ne? Je to sranda, sledovat, jak si všichni vedou :)

      Vymazat
  2. Gratuluju k výsledku :) A Ohnivé srdce ti závidím, já četla jen první tři díly, musím si Pokrevní pouta pořídit domů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Asi to taky udělám, mám je jen jako e-knihy a na to je ta série až moc boží :D Určitě se do toho co nejdřív pusť, čtyřka je skvělá! :)

      Vymazat
  3. Prima výsledek! Read-a-thony se mi začínají zamlouvat víc a víc, těším se, až budu mít na podobnou akci čas :)
    fiamorisrunning.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem se bohužel nezúčastnila, neděle se u mě nesla v duchu učení se na nadcházející zkoušky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi do toho většinou něco vleze, tentokrát to konečně vyšlo :) Doufám, že se zkoušky povedly :)

      Vymazat
  5. Já jsem dočetla Všem klukům, které jsem milovala a pěkně si u toho pobrečela - no jo, celá já. :D A začala jsem číst Dárek z pravé lásky, což jsem vlastně měla v plánu přečíst kompletně o tom read-a-thonu, ale nakonec jsem skončila u první povídky. Ne proto, že by se mi nelíbila, naopak, ale musela jsem přestat nebo by mi nezbyly žádné slzy. :D Ve výsledku jsem toho tedy tolik nepřečetla, ale abych pravdu řekla, to není to, co mě trápí. Štve mě, že zanedbávám čtení Šantaramu...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥