středa 31. prosince 2014

Ohlédnutí za rokem 2014

Teď si ještě pamatuju, jak mi hrozně dlouho trvalo zvyknout si psát 2013 místo 2012... a hle, ona už tam bude pětka. Přijde mi nemožné, jak moc ten čas letí. Vždyť teprve včera jsem nastoupila do první třídy! o.O




Tak si v tomto článku připomeňme, co se tu stalo...



Hned na začátku, v lednu, mi do mailu přišla nabídka spolupráce od nakladatelství Fragment. Tím se mi tak trochu změnil svět... té spolupráce si hrozně cením. Od té doby beru recenzováni zase trochu jinak... stejně tak, jako když jsem začala spolupracovat s Galateou a Knihami iDnes. Všem třem velice děkuji.




Získala jsem 94 pravidelných čtenářů. DEVADESÁT ČTYŘI. Vím, že oproti stálejším bloggerům je to pořád málo, ale jsem na to hrdá. Tímto vám děkuji, že vás baví číst moje články.


Musela jsem změnit Knižní výzvu. :D Ne, protože jsem to nedala sice úplně těsně (...), ale z devadesátky jsem snížila na osmdesátku. Přečetla jsem 85 knížek, z toho první Mé sladké šestnácté století a jako poslední Selekci. Sepsala jsem taky nespočet recenzí, které se mi teď opravdu nechtějí počítat. :D


Trochu neknižní informace, ovšem pro mě velice důležitá... dostala jsem se na koncert své nejoblíbenější skupiny! ♥ A byla to bomba.


Dokopala jsem se k tomu... a publikovala e-knihy. Tři. (Tři a půl, ale tu novelu tak nějak nepočítám. ;)) A podle statistik, které neustále kontroluju, to čtete. Za to velké díky.


KONEČNĚ jsem se odhodlala a založila si profil na serveru Bez-hranic, kde doteď publikuju svá díla. Cením si všech, co mé výmysly čtou, a taky díky těm, co komentují. Stejně tak je to s Wattpadem, kde je všechno trošku dřív. ;)


Uspořádala jsem dvě soutěže. Za což jsem na sebe hrdá, protože tohle plánování mě jednou zabije. :D

Uvědomila jsem si, že svou třídu nechci nikdy opustit... Nedokážu si představit, že mě za půl roku bude srát někdo jinej. Budete mi chybět. ♥


Rozkoukala jsem ty nejepičtější seriály vůbec, kterými jsou Once Upon a Time a Merlin. Na OUaT si teď docela dost lidí stěžuje, že co tam je Anna, jde to z kopce, ale já to dám! :D Jednou ty seriály fakt dokoukám.


Seznámila jsem se s několika dalšími bloggery a ačkoli jsem se s nimi ještě nepotkala naživo, o některých prohlašuju, že jsou moji kamarádi. Díky za to, že jste mi otevřeli bránu do bloggerského světa!


Bylo toho jistě mnoho víc, za což bych vám všem chtěla hrozně moc poděkovat, ale nevzpomenu si na všechno. Jsem prostě příšerně zapomnětlivá. :)

Příští rok (tedy pokud možno už zítra :D) se můžete těšit na trochu jiný vzhled webu... Ohně bych se stále chtěla držet, ale asi se rozloučím se svou milovanou (fňuk) modrou. A taky trochu roztřídím články nahoru do karet, aby to bylo přehlednější. :)

PF 2015!

Tak. A teď si jdu pustit Óčko, protože nemůžu vynechat TOP 100 songů za rok 2014 (Mandrage go!). :D



6 komentářů:

  1. Gratulujem ku všetkým úspechom, myslím, že každého blogera poteší čo i len drobnosť, alebo komentár, pretože nás všetkých to posúva ďalej. Osobne by som sa chcela niekedy dostať k tvojim e-knihám, aj keď neviem, čo od nich čakať. Lákajú ma :-) Prajem ešte veľa úspechov v Novom roku 2015 :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) Moc mě těší, že tě moje knihy lákají, jsem zvědavá, co na ně řekneš :)) A též ti přeji co nejúspěšnější rok :)

      Vymazat
  2. 85 knih, to je nádhera, já jich zvládla tento rok přes 40, ale i tak jsem spokojená, i když příští rok bych to ráda navýšila.. Jinak na jakém koncertě jsi byla? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju ke všem úspěchům a přeji ať tě blogování baví i nadále! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek a moc Ti gratuluji ke všem úspěchům :-) A přečetla jsi hoodně knih, já letos přečetla jen skoro 40 :-( ale doufám, že to letos navýším :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥