úterý 29. července 2014

Moje knižní rodinka TAG

Na tento tag jsem narazila u Zefill a já se rozhodla, že se taky zapojím, a na konec vyberu dva úžasné lidi, kteří to udělají taky (jestli si to čtou ony zázračné osoby, už asi tuší, že?) :D Upřímně, nad výběrem své rodiny jsem přemýšlela hóóódně dlouho, ale nakonec jsem někoho vybrala. Je jich docela dost, asi nás pokřtím na Weasleyovi :)

A kohože obsahuje má velká rodinka?

  • Samozřejmě oba rodiče
  • Sestry
  • Bratra
  • Sestřenice
  • Bratranec
  • Přítel (berme to tak, že někdy do té rodiny patřit bude :D)
  • A stejně jako Zefill i domácí mazlíček ;)

Matka

Nad mamkou jsem přemýšlela opravdu dlouho, přece jen ti hrdinové o svých maminách moc nemluví. Po dlouhém uvažování jsem se rozhodla pro Anninu adoptivní matku ze Svůdného zla. Byla moc fajn, místy mi dokonce připomínala i mou vlastní mamku.

Otec

Tohle bylo snad ještě horší než výběr mámy. Procházela jsem všemi knihami, až jsem se nakonec rozhodla, že nejlepší volbou by byl Amyin otec z knihy Amy a Roger: Na cestě. Sice byl za celou knihu mrtvý, ale v Amyiných vzpomínkách se mi zalíbil.

Sestra No. 1

Tady jsem naopak vůbec neváhala. Rose Hathaway na celé čáře! S tou bych si perfektně rozuměla, snad ve všem. A jako hodilo by se, být švagrová s Dimitrijem ;)

Sestra No. 2

Samatha z Osudové přitažlivosti. Podobně jako u Rose. Její humor mě dostal a ráda bych ji měla v rodině.

Bratr

Hm, tohle bylo už o něco horší. Nejdřív jsem si musela vypsat všechny super kluky a pak vyškrtat ty, které bych chtěla spíš u oltáře než v pokrevním vztahu. A tak tento úkol padl na Jacka z Paranormálů. Jak jsem už psala v recenzi, moc se na konci neosvědčil, přesně tak, abych ho nedala na list will-be-my-man, ale dost na to, abych ho měla ráda, a navíc jako jediný oživuje Paranormály 3. Jackie, vítej do rodiny. :)

Sestřenice

Juliette z Roztříštěné. Jako nevím nevím, na post sestry bych ji asi nedávala, přece jen je psychicky křehká a to bych nejspíš nezvládla. Zase z celé rodiny jsem ji vyškrtnout nechtěla, takže si plným právem bere sestřenici.

Bratranec

KENJI! Bez diskuze. (Jen si teď říkám, že by mohl být i bratr No. 2)

Přítel

Warner. Ano, třetí postava z jedné série, ale já ho prostě ŽERU. Ze všech kluků, co jsem si obíbila, tak tenhle vyhrál úplně suverénně (ok, přiznávám, trochu zápasil s Adrianem, tímto se ti velice omlouvám).

Mazlíček

Hm, tohle byla dost těžká volba. A tak jsem si řekla, že zůstanu věrná filmům, na nichž jsem vyrostla - Hedvika. Na rozdíl od Siriusovy sovy neklove a bílé sovy já prostě můžu.


Heh, jasně, dala bych jich tam mnohem víc, i moje reálná rodina je příšerně početná (ano, na oslavy se většinou nevlezeme :D). Ale to bych mohla rozpitvávat donekonečna.
Takže, ten okouzlující člověk, který si tento tag povinně vyplní, je Nia Arokh a druhá v pořadí Lucka. Musela jsem to udělat. :D A jinak, můžete se zapojit samozřejmě taky, na vaši rodinku jsem taky zvědavá :)


7 komentářů:

  1. Bezvadný tag! :) Ráda bych se taky zapojila, pokud by to nevadilo :) Docela by mě zajímalo, koho bych si do rodinky vybrala já :D

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji ti za nominaci, je to od tebe milé! =D :)
    Ten pocit, když neznám polovinu tvé rodiny, ale nevadí, snad poznám.

    OdpovědětVymazat
  3. Takže já vážně nikoho z tvojí rodiny neznám?! :D To ty knížky musím přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavá rodinka. Rose bych tam taky chtěla a Hedviku taky. :3 Ale třeba Juliette bych tam nedala, protože mě hrozně deprimovala a neměla jsem ji zrovna v lásce :D Krásný článek. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tvůj blog byl přidán do nové tabulky obsahující knižní blogy a weby. Pokud máš nějaké otázky či reklamaci, tak se ozvy. Jakékoli změny prosím hlas.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥