čtvrtek 1. září 2016

Září s CooBoo

Výsledek obrázku pro cooboo logo
Taky tak milujete takovéhle výzvy? A CooBoo je moje nejoblíbenější nakladatelství, takže je to tak trochu nutnost. Jejich knížky miluju a pořád je jich mnoho, co bych ráda přečetla, tak snad se povede.
Projekt pořádá Elis :) Pokud se chcete taky účastnit, nezapomeňte hashtagovat #zariscooboo ;)
O co jde je asi jasné, přečíst od nich co nejvíc knih. Tak co bych chtěla zvládnout já?


Jelikož tu zase máme školní rok a na mojí škole to jde tvrdě už od začátku, jsem vážně zvědavá, jak to všechno zas budu stíhat :D Ale víte co, knihy jsou něco, co prostě odložit nejde. Třeba díky tomuhle projektu dopadnu líp jak loni, kdy jsem přečetla za září jen jednu knihu.
Brzy mi přijde recenzák Dárek z pravé lásky, na který si dělám zálusk už dlouho a docela se na to těším :3 Hrozně se mi líbí ta obálka i žůžové stránky. A psalo tam spoustu božích autorů, tak proč ne.
K svátku jsem dostala Šepotání, které má taky nádherné grafické zpracování s tím zeleným písmem, a jelikož všichni opěvují Morfea, chci vědět, co na něm je. Re-tellingy já můžu a Alenku vcelku taky. Původně jsem chtěla Šťastně až navěky, ale víte co? Neměli to. A když jsem dneska šla do jiného knihkupectví, čumělo to na mě odevšad. karma
A pak mám na poličce taky Skleněný trůn. Na ten jsem taky zvědavá. :3
V září vychází Křišťálový meč, ale jak se znám, koupím si to nejdřív k Vánocům. Ale zázraky se dějí a k svátku jsem nějaký money dostala, tak třeba to poruším.

Tož, nejdřív bych chtěla ukončit svůj re-reading VA, kde mě čekají dva díly, ale třeba to stihnu :D
Jak jste zvládli nástup do školy? Taky přes školní rok čtete tak bídně? A budete se účastnit? :))

4 komentáře:

  1. Já do školy ještě nenastoupila, teď mě čeká první rok na vejšce, takže mám ještě chvíli volno, ale soucítím s tebou :D Ještě loni jsem tam taky musela takhle brzy :D
    Jinak ti budu držet palce! Morfeus je boží, tak snad si ho taky zamiluješ. A Skleněný trůn je taky parádní, i když ty další díly jsou lepší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu držet palce :) Díky za soucit :D
      To tedy doufám :D Maas je vůbec taková, že všichni říkají, že další díly jsou lepší než první, tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  2. Á, sakra. Právě si uvědomuji, že jsem do svého seznamu zapomněla zařadit Dárek z pravé lásky a Šepotání. 17 knih ale asi vážně nedávám, takže příště :D.
    Držím palce, ať zvládneš vše, co sis předsevzala a děkuji za účast :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sedmnáct už je asi vážně moc :D Co ti brání udělat třeba Leden s CooBoo, s tímhle nakladatelstvím by to šlo pořád :D
      Díky, taky budu :))

      Vymazat

Děkuji za každý komentář! ♥