neděle 10. července 2016

Adelle na Pálavě


Taky tak milujete třídní výlety? My jsme si vyrazili na Pálavu. Všichni, kterým jsem to oznámila, hned: „Vždyť nemůžete pít, tak proč tam sakra jedete?" A není všechno víno, co je Pálava! :D 
Jde tedy o neknižní článek, kdo si chce prohlédnout fotky nádherné jižní Moravy (a trochu potrhlých prvaček), ať ráčí dál :)


Zase je pátek a mám toho dost... jen teda bylo úterý, no.
Už ve vlaku jsme chtěli zpívat Chinaski, ale nedostali jsme kupéčka, tak byl utrum. Ale znáte tu hru od Ellen, jmenuje se tuším Heads Up? Jak my jsme se nachlámaly. Někdy to zkuste, ještě teď mě bolí bránice, když si na to vzpomenu :D

Třídní nás tedy vytáhl na takovou pěší túru. Ráno horko nebylo a my jsme všichni byli ještě svěží, takže mám pár fotek přírody, jak jsme šli někam nahoru.

Dokud slunko nezačalo pálit, šlo se docela dobře. Ale i tak, ta příroda kolem prostě stála za to.

Nové Mlýny, aspoň myslím.

A pak jsme konečně přišli na to, kam jdeme - trosky Děvína.

No jo. Jenže to už bylo horko. A podepisovalo se to na naší psychice, která se minutu co minutu postupně zhoršovala.

Viděli jste X-Meny? Toto je Cheric moment. Vy zasvěcení scénu určitě poznáte... K čemu jinému využít tak boží výklenky.

Mimochodem jsem se taky vdala! Protože najít spolužačku, co je stejnej úchyl do čtení jak já, to se nějak musí zpečetit. A kde jinde, než na Děvíně. Máme za sebou dokonce trio Jesus Letovců.

Ať to prolnu nějakou zajímavější fotkou, tady je další pohled na okolní přírodu. Třídního si nevšímejte. :D


Na Děvíně jsme zkrátka pořídili tolik fotek, které se vůbec netýkaly přírody, až to hezké není :D Takže tím vás zahrnovat nebudu.
Tak jsme si ťapkali a ťapkali, až jsme se unavili a sedli. A pak najednou třídní prohlásil, že jsme vlastně v Rakousku. Tak jsem došla pěšky do Rakouska.


A tady byl pokus vyfotit tu všechnu vodu pod námi. Jen kdyby mi nezavazely rostlinky.

Jít pěšky do Mikulova už jsme protestovali, že nechceme, tak jsme chytli bus. A prošli si zámecký areál a navštívili synagogu. Mikulov je hrozně krásné město, určitě se tam někdy podívejte! Navíc mají dobrou zmrzlinu a na náměstí volně přístupný klavír, takže jsem si hned zahrála.


Je to prostě krásný. Jako u nás v Krumlově...

Jinak jsme hned následující den vyrazili do zoo, z čehož jsou hlavně selfíčka s Hedvikou a Aslanem :D Ale podařilo se mi vyfotit naprosto boží ukázku, jak má vypadat thug life:
Škoda jen, že je to přes sklo rozmazané.
Hned u vstupu taky mají akvárium jednom s rybkami z Hledá se Nemo, což je hrozně roztomilé :))

Poslední dva dny před vysvědčením jsem si tedy naplno užila. Na nohách mám ještě puchýře, ale komu to vadí. Pokud nevíte, kam na dovolenou, Pálava je rozhodně dobrá volba. :)

2 komentáře:

  1. Měla bys pracovat pro cestovní agenturu, určitě bys nalákala spoustu Čechů (a možná i cizinců) na výlet v okolí Pálavy xD =D
    Nia
    http://bookeers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥