sobota 17. listopadu 2018

Unboxing #11

(Provizorní obrázek, ať už tam pořád není ta stará adresa...)
Ahoj plamínci! Tak zase po nějaké době rozbaluju. A to rovnou ve velkém, protože mi během jednoho dne přišly dva balíky. Jak hrdě jsem si to kráčela z pošty! Auta mě na přechodě pustila zřejmě jenom kvůli té náloži v mé náruči :D Tak se pojďme podívat, co mi přišlo!



Jak říkám, rovnou dva balíky! Mimochodem si nezapomeňte povšimnout té luxusní záložky s Jackem Frostem, dárek od kreativního Spikea k osmnáctinám ^^ Tímto balíčkem taky začnu. Většinou se totiž do bazaru knihomolů nedívám, a když už, tak pozdě, ale tenhle jsem chytla brzo (protože byla ve škole nuda, že jo, ale pšt). A tohle mám přímo od Zašité v knihách.


Umělecké foto, jakože stříhám...


Kuk!


Krverůž! Původně jsem do ní vlastně ani nechtěla jít, ale... když to Kamča nabídla za takovou cenu, neberte to! Sice jsem ještě ani nedočetla sérii Šepotání, ale co už. Navíc...


...je podepsaná! Vlevo mám ještě věnování Kamče, ale co už. Mám další podepsanou knihu, to mě na tom těší snad nejvíc. Jsem zvědavá, jaký ten příběh bude. Fantoma Opery zase tak dobře neznám, takže snad mě to tolik nezklame jako ostatní.


Přichází řada na druhý balík. O aplikaci Storki jsem tu už psala - taky pořádají psací výzvy. Té halloweenské jsem se účastnila a vyhrála poukázku na knihy. (Ještě jednou díky! ♥) Takže jestli pořád váháte, zda psát, určitě do toho běžte! A šup do další výzvy, příští výhra může být vaše. A já budu aspoň ráda za další storky, které si budu moct přečíst. :)


Otevřeš balík a najdeš další balík...


A vybrala jsem si Batmana a Rebely vln! Batmana jsem měla vždycky ráda a Marii Lu taky, takže to byla jasná volba už od začátku. S druhou knihou jsem hodně dlouho váhala, ale nakonec zvítězili Rebelové. Sníh nebo popel jsem od autorky nečetla, ale Sara Raasch mi je hrozně sympatická, podle toho, co běželo kolem Humbooku, takže doufám, že to bude stát za to.


A všechny tři pohromadě. Vůbec nevím, se kterou začnu jako první ani kdy se k nim dostanu. Ale jednou to bude. :D

Čtete DC hrdiny? (Wonder Woman byla taky v záloze, ale na tu jsou poměrně negativní recenze, takže si ji když tak nechávám pro příště.) Zklamala vás taky Krverůž, nebo se řadíte mezi její příznivce? A co hezkého jste si za listopad pořídili vy?
Na Instagramu taky najdete mé stručné vyjádření ke Grindelwaldovým zločinům; byla jsem na nich včera a ten film je prostě luxus. Až na ten konec. Ale jinak nemám co vytknout. ♥

12 komentářů:

  1. Moc pěkné nové kousky :) Krverůž pro mě byla zklamáním, ale snad se ti bude líbit více :) A Rebelové vln a Batman, vypadají nesmírně lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Aaa, Krverůž! Já jsem asi jedna z mála, kdo tu knihu naprosto miluje, přečetla jsem ji jedním dechem a klidně bych se do ní hned pustila znovu! ♥ Navíc naprosto zbožňuji Fantoma opery v jakékoliv podobě. Třeba se taky přidáš k té menšině, které se ta kniha líbila :D Jinak Batmana jsem si taky nedávno pořídila, ale kdy se k němu dostanu, to je ve hvězdách :D Snad bude tak povedený jako Wonder Woman, ta je parádní :) Mně aktuálně zbývají asi 4 knihy, kterými si potřebuji doplnit svoji knihovničku, ale jelikož vím, že se k nim stejně v blízké době nedostanu, tak s koupí vyčkávám, aby mi na ně nesedal prach :D

    OdpovědětVymazat
  3. U Krverůže stále váhám. Je na ni hodně negativních recenzí, tak nevím. Asi si počkám na tvůj názor :D Rebelové vln vypadají božsky. Sníh nebo popel mě od autorky moc nebavil, ale stejně jsem se rozhodla, že dám Rebelům šanci :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak uvidíme :D Na Sníh jsem taky viděla plno zklamaných názorů, že to je asi spíš pro mladší a tak, ale s Rebely jsem si řekla, že to zkusím. Snad to bude dobré :)

      Vymazat
  4. Pěkné kousky. Ještě jsem neměla tu čest přečíst ani jednu z nich tak třeba se mi to později povede :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Nádhernou! Ta hodně zapříčinila, že po nich od začátku koukám :D

      Vymazat
  6. Ke knihám gratuluju. :) Užij si čtení.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥