pátek 20. listopadu 2015

Vyhodnocení narozeninové soutěže

Jako na potvoru si na víkend onemocním, proč ne. Nu což, Bílá jako sníh, rudá jako krev na mě čeká, ale teď se vrhneme na zhodnocení soutěžního dotazníku, hm? :)

Než vyhlásím vítěze (ano, budu vás napínat :D), celkově odpovím všechno, na co jsem se ptala ve formuláři, abyste věděli, co od šílené Adelle ještě čekat.

Zjištění, že tento blog vůbec existuje, se celkově dá přisoudit náhodě, protože jste snad všichni zaškrtli tuto možnost :D Do literární soutěže s názvem "Náhody neexistují" by se to dalo použít jako skvělý argument, co? Možná tu svou povídku ještě přepíšu.
Tož, a moje občasná hanáčtina nikomu nevadí, což je jedině dobře! :D Docela jsem se toho bála, protože - přiznejme si, ne každému se to líbí a kolikrát mi ani nemusí být rozumět (i když je fakt, že na rožnout si docela dávám pozor :D).
Seznam recenzí asi trochu upravím, protože jsem přišla na to, že je pro vás častý problém vzpomenout si na jméno autora, což samozřejmě chápu, protože i já občas tápu :D, ale dobře, seznam změním. Možná jich udělám rovnou víc, ať si každý může vyhledávat po svém.
Co se týče vzhledu, je to dosti sporné. Většina dávala, že se vám líbí nynější, jiní, že je třeba to změnit, ale objevil se i názor, že už jsou plameny prostě s blogem spjaty a nejde ho představit si jinak :D Abych byla upřímná, mám stejný problém - delší dobu přemýšlím o kompletní změně, ale znám svůj blog takový, jaký zrovna je. Asi se na to ještě mrknu, příštím rokem bych možná zveřejnila nějaké změny :)
A jak jsem se ptala, co bych sem měla přidat, padly Měsíční chvástačky, unboxingy a prý i něco o mně. Jste zvědaví, jo? Tak fajn, občas sem o sobě něco hodím. A jsem zvědavá, kdo z vás zůstane. :D

Zhodnocení dotazníku je za námi, jde se na soutěžící!
Soutěže se zúčastnilo 28 čtenářů s neuvěřitelnými 138 vstupy!!! Ještě jednou vám ohromně děkuju! ♥
Tak, jde se na to.

Jak jsem slíbila, vítězové jsou dva, jeden dostane ty knižní blbůstky plus Vodopád, druhý jenom ty knižní blbůstky. :) Ještě jednou děkuji nakladatelství Yoli a spisovatelce Rutě Sepetys za super ceny :)
Jak jinak, pomohl mi random.org. Vylosoval mi dva výherce, jejichž jména si můžete přečíst níže:




Knihu Vodopád a knižní drobnosti vyhrává Mary-berry
Knižní drobnost vyhrává Ella

Holkám gratuluju a posílám maily :)

3 komentáře:

  1. Tak tak, mail před pár hodinami poslaný. :) Dávám raději vědět i sem. Někdy mám totiž takové štěstí, že druhá strana mou zprávy občas nedostane.
    Rožni! Vždyť je to úplně obyčejné slovo. Spíš jak může člověk říkat rozsviť? To pomalu ani neumím vyslovit. :D
    Když už to někdo zmínil, opravdu by bylo zajímavé o tobě něco zjistit. Takže naprosto podporuju ten nápad. A co se týče té náhody, tak jsem dlouho uvažovala, co zaškrtnout, protože si nejsem tak docela jistá, jak jsem se u tebe objevila. Možná tomu napomohla i tvá profilovka. Něco mi říká, že jsem tě viděla někde něco komentovat, tak jsem pak klikla na odkaz na tvůj blog... A už to bylo. Třeba to byla i nějaká soutěž, ale přikloňme se k té náhodě. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky rozsviť ani nejde do pusy, ale nic jiného mi nezbývá :D Jasně, dejme to na náhodu :D Ale dobře, pokusím se o sobě něco sepsat :))

      Vymazat

Děkuji za každý komentář! ♥