středa 29. dubna 2015

24 hodinový Read-a-thon podruhé | Mé výsledky


Ano, o tomhle jsem tu už jednou psala. Terra uspořádala druhý jednodenní knižní maraton a nešlo jinak, než abych se zapojila!


Tohle datum mi zrovna moc nevyhovovalo, protože byla 1) neděle, takže jsem toho měla fůru do školy, a za 2) jsme měli oslavu ségřiných narozenin a bylo mi prostě blbý vytáhnout knížku a nevnímat návštěvníky. Proto jsem toho přečetla o něco míň než předtím.

Ráno mi ÚPLNĚ UŠLO, že se něco takového děje. Minule určitě víte, že jsem postnula fotku na instáč s tím, že mě z postele vytáhla knížka, ale tady jsem na to úplně zapomněla. Až když jsem zapnula facebook a vyjelo na mě tisíc příspěvků "moje dnešní hromádka" atd., došlo mi, co se vlastně děje, takže jsem měla trochu skluz.

Každopádně, vzpomněla jsem si, což je hlavní! :D Tak jsem se pustila do Aljašky a teď přichází ta nejlepší část - nechť fanfáry zní - zbavila jsem se svého čtecího bloku!!! Nejspíš za něj mohly přijímačky, ale už se na knihy konečně pořádně soustředím. Už bylo načase! :D

Tož, teď vás tedy přestanu unavovat těmi kecy :D
Přečetla jsem něco okolo 120 stran Hledání Aljašky. Recenzi už můžete najít na blogu, kniha se mi opravdu líbila. Bylo to příjemně strávené dopoledne.
Jakmile jsem Aljašku dočetla, vrhla jsem se na Prozření. Z toho jsem přečetla rovných 60 stran.

A pak taky krásné dvě strany slovíček do němčiny, počítá se to taky? :D

Tak jak jste na tom vy? Stihli jste toho víc než já? :))

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! ♥