sobota 15. října 2016

Adelle's World of Books slaví tři roky!


Přesně před 1095 dny jsem otevřela účet na Googlu a založila blog na blogspotu. Doteď si pamatuju ty nervy, jak jsem zkoumala, proč tohle nefunguje a jak do prčic funguje tohleto a k čemu mám toto? A hups, dvakrát jsem mrkla a blog má třetí narozeniny. Že ty narozeniny se opakují každý rok?


Vím, já se taky opakuju každým rokem, ale vždycky to je pro mě něco nového. Letos jsem třeba na tuhle událost naprosto zapomněla. Jo, jsem strašná a přiznávám se. První narozeniny jsem příšerně žila, druhé taky, ale teď? Naprosto se mi to vykouřilo z hlavy a bylo mi fuk, že se blíží půlka října! Až předevčírem, kdy jsem (konečně) napsala další článek a jela níž po stránce, jsem si v menu všimla, co se děje. (Víte co, já to upozornění o narozeninách nemám pro čtenáře, jako spíš pro sebe. Díky, Adelle.)
Ale hlavní je, že se to stalo ještě před a ne po :D Pojďme to jako vždy shrnout číselnými statistikami:

  • 147 pravidelných čtenářů
  • 177 lajků na Facebooku
  • 56 791 kliknutí na odkaz AWoBu
  • 407 článků
  • 1389 komentářů

Pořád jsem strašně překvapená, jak ta čísla rostou, když se podívám na loňské narozeniny a porovnám je s těmito - už si říkám, že výš to nevytáhnu, a hle. Strašně moc vám děkuju. Říkám si, že bych to asi měla dělat častěji, ale fakt. Nesmírně si vážím těch, co to se mnou vydrží, když kvůli škole blog trochu zanedbám, i těch, co sem jen tak namátkou zabloudí. Děkuju za všechny milé komentáře, kdy se můžeme dohadovat o tom, proč se nám kniha líbila a nelíbila, tyhle debaty jsou naprosto nejlepší! (Mohli bychom založit nějaký chat a v určitou dobu se scházet, co?) Obrovský dík patří těm milým lidem v nakladatelstvích a knihkupectvích, se kterými si vždy dopisuju ohledně recenzních výtisků (a že tu korespondenci kolikrát rozjedeme). Díky!

Jak už jsem zmínila výše, na narozeniny jsem zapomněla, takže jsem nestihla opatřit žádné ceny. (Hanba ti, Adelle, já říkala, ať začneš ještě v srpnu, kdy sis na to myslela.) Možná bych zvládla vyhrabat pár záložek a pak náhodně odměnit komentátory, ale nic slibovat nebudu ;) Místo toho všeho jsem si pro vás nachystala menší kvíz. ;)
Miluju Olgu a její kvízy. Nofreeusernames určitě znáte, ať už právě kvůli kvízům, nebo Neoluxoru. Prostě zbožňuju to vyplňování a odhadování, co mi asi tak může vyjít, a co víc, všechno se to váže ke knihám! Takže jsem si najela na qzzr, na kterém to Olga dělala, a vyzkoušela si jeden vytvořit. Čímž vás vítám na palubě cestovní kanceláře Adelle's World of Books, račte si vybrat cíl cesty i průvodce! :)) Snad se vám kvíz bude líbit. Do komentářů mi můžete napsat, co vám vyšlo, jestli bychom dopadli stejně. (Svůj výsledek vám napíšu kdyžtak později, ať hned neprozradím, koho můžete mít :)).


Ještě jednou obrovské díky a doufám, že to se mnou do té čtyřky vydržíte :)

17 komentářů:

  1. Tak já Pojedu do Londýna s Harrym Potterem :)To je super, do Londýna chci už dlouho a myslím, že Harry bude ideálním průvodcem, i když bych si možná víc rozuměla s Hermionou :) Jinak moc gratuluju, tvůj blog je skvělý a jen tak dál! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jedeme spolu ;) Londýn je nádherný, taky bych tam jednou ráda ♥ Moc děkuju :))

      Vymazat
  2. Tak mě vyšel Petrohrad a Dimitrij Belikov. Přiznám se, že jsem si ho musela vygooglit :D
    A přeji vše nejlepší k narozeninám blogu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale no tak, googlit Dimitrije? :D Chudák soudruh :DD Děkuju :))

      Vymazat
  3. New York s Jaceom Waylandom. Nemám absolútne nič proti :D Inak tá otázka s jedlom bola peklo. Akože, vyberať si medzi koláčom a pizzou? Chcem obe! (Takže uvážilo to, že som mala ešte pred obedom :D)
    Všetko najlepšie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Myslela jsem si, že to jídlo bude zálusk :D NY s Jacem by rozhodně bylo super :)) Děkuju :)

      Vymazat
  4. Athény s Annabeth. Proč ne? Ráda se kouknu na nějaké pěkné památky :3 Moc Ti gratuluji a přeju Všechno nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Athény mě právě kvůli památkám taky lákají :3 Moc děkuju :)

      Vymazat
  5. Všechno nejlepší přeje Marky, která právě vyráží do Athén s Annabeth - proč ne? :)

    OdpovědětVymazat
  6. PAŘÍŽ - ETIENNE DE ST.CLAIRE

    OdpovědětVymazat
  7. Gratulace! A New York s Jacem, takže naprostá spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  8. Namířeno do New Yorku s Jacem.... achjoo, proč to není realita? :'( :D
    Jinak strašně moc gratuluji ke třem rokům. Je to úžasné číslo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, chtělo by to :D Já strašně moc děkuju za tvoje komentáře :))

      Vymazat

Děkuji za každý komentář! ♥