neděle 15. října 2017

Adelle's World of Books má čtyři roky!


Tak se další rok s rokem sešel, dneska to jsou přesně čtyři roky, co jsem založila AWoB. Pořád mi to přijde trochu neuvěřitelné... jakože člověk, co horkotěžko dotahuje věci do konce, na jednom webu tráví už tolik let? :D Letos se mi (na rozdíl od loňska) podařilo nezapomenout a už týden na to myslím.
Mimochodem s náma dneska taky pětapadesátiny slaví James Bond, bude to ve velkým.


Opět si trochu vylepším ego s číselnými statistikami:
  • 162 pravidelných čtenářů
  • 191 lajků na Facebooku
  • 83324 kliknutí na odkaz AWoBu
  • 449 článků (plus tajných 74 konceptů, pššt)
  • 1630 komentářů (včetně mých odpovědí, samozřejmě)

Miluju vás. Jste úžasní, že moje články čtete, že je komentujete a že mi občas napíšete zprávu, díky níž se zakecáme třeba na týden. :D AWoB už je takovou součástí mého života, že nevím, co bych bez něj dělala, i když to s tou aktivitou zase tolik nekoresponduje. Pořád mě fascinuje, jak ta čísla rapidně narůstají. Jste úžasní, všichni.
Děkuju všem autorům, jejichž díla se tu objevují, všem nakladatelům a knihkupcům, s nimiž spolupracuji, zbloudilým duším i pravidelným příchodilcům a vůbec komukoli, kdo tento odkaz otevřel. Děkuju za všechny ty debaty, do kterých se s vámi dostávám. Jsem ráda, že mám tu čest být součástí knihomolského světa. :)

Jelikož čtyřka už je trochu významnější číslo, rozhodla jsem se prohrabat se v zásobách a vyhlásit takovou drobnou soutěž. Protože mám stále:
  • pohledy s citáty z knih od Yoli, které mi poslali snad už před půl stoletím, tak za ně znovu děkuju
  • soundtrack ke knize V šedých tónech od Ruty Sepetys, a ten rovnou dvakrát,
  • a pár záložek - jedna podepsaná The Gathering od Kelley Armstrong, jedna podepsaná Out of the Easy (Potrhaná křídla) od Ruty Sepetys a česká Bez naděje.

Výherci tedy budou dva. Stačí jen vyplnit krátký formulář. :) Podmínky soutěže v něm. Ale ať to někdo nepřehlédne, soutěž končí 4. listopadu. Netuším, jak nastavit, aby se pak přijímání odpovědí uzavřelo, takže po čtvrtém už poslané odpovědi nebudu zařazovat do slosování.
Protentokrát je pravidelný odběr povinnou položkou, jelikož bych chtěla odměnit především svoje čtenáře. :) 

Znovu díky za všechno. ♥

FORMULÁŘ


EDIT 5. 11. 2017 - výherci vybráni, pod čísly 15 a 18 se skrývaly Kristýna Kaderová a Knihomolka Alyss. Gratuluju a všem moc děkuju za účast i milé vzkazy. :)

14 komentářů:

  1. Gratuluji ke krásnému výročí a přeji spoustu energie do dalších měsíců a let! ^^

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju k výročí, můj blog letos oslaví 2 roky (teda ten, co mám nyní .. o těch předešlých raději nemluvím).

    OdpovědětVymazat
  3. Moc gratuluji ke krásným čtvrtým blogovým narozeninám a pěkným číslům :) hlavně hezké čtení, hodně radosti z blogování a inspirace i pro další rok :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak všechno nejlepší a hodně věrných čtenářů k tomu! :D

    http://boook-planet.webnode.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥