sobota 18. března 2017

Jak by vypadal můj čtecí koutek?

Každý knihomol potřebuje místo na čtení. (Nebo nepotřebuje, ostatně jsme schopní číst úplně všude.) Před pár minutami jsem viděla obrázek s všemožně skrčenou holkou, která slavnostně prohlašovala, že překonala "book suffer syndrome". Včera jsem večer dočítala Archiv a pořád měnila pozici, protože jsem byla vyhnána na postel a pořád mě bolely buď záda, nebo rameno. Prostě Adelle, co byste chtěli.
Nedávno mi od Favi přišla zajímavá nabídka s tím udělat si nový čtecí koutek. Takže se moje fantazie rozjela na plné obrátky, jak by to asi vypadalo, kdybych si udělala vyhrazené místo jen pro čtení. A kdoví, třeba celou místnost. Taky tak milujete tu scénu v Krásce a Zvířeti, jak Belle vstoupí do té ohromné knihovny?


Jenže Adelle je tvor tuze nešikovný. Což jste za ty tři roky asi stihli vypozorovat. Dokážete si představit, kolik krve, potu a slz mě stálo vytvořit aspoň něco jakžtakž viditelného? :D
Jo, jsou tam dvě knihovny. Protože by se tomu nedalo říkat čtecí koutek, pokud by tam nebylo dost knížek. Miluju ten pohled, kdykoli zvednu hlavu a vidím kolem sebe spoustu knih (což je nejspíš pravý důvod, proč chodím do městské knihovny). Takže tohle by podle mě bylo naprosto ideální.
Znáte hru The Sims 4? No, určitě. Se ségrou to už nějaký ten pátek hrajeme a naprosto si užívám tvoření domů. Normálně kvůli tomu občas přemýšlím, že bych se tím začla živit :D Dokážu nad tím strávit spoustu času jen proto, že si hraju s detaily. Takže i sem jsem nemohla dát jen něco na sezení a knihovnu, ale taky pár dekorací. Protože něco pod natažené nohy je nutnost. A nad těmi obrazy doteď áchám.


Voilà.

Jsem s tím docela spokojená, ale tak si říkám, že bych tam někam ještě hodila kytky... spoustu kytek a fotek :D Všechy věcičky použité z Favi, kde byl fakt problém si vybrat :)
Líbil by se vám tenhle čtecí koutek? Jak by vypadal váš? :)

7 komentářů:

  1. Ja si jednou vyhradim na cteni a knizky celej pokoj. Dalsi bude satna. A dalsi pro pejsky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou mi plány :) Taky bych ráda celý pokoj jako knihovnu, ale nevím, nevím :D

      Vymazat
  2. Přesně, na Favi toho bylo tolik, že jsem se do vybírání a sestavování úplně ponořila. Tvůj koutek by se mi líbil, můj vypadá takhle :) http://story-huntress.blogspot.cz/2017/03/cteci-koutek-snu.html

    The Sims 4 jsem hrála jen jednou, ale trojku znám velice dobře :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, člověk se na to chvíli kouká a pak si všimne, kolik času tím strávil :D Díky :)

      Vymazat
  3. Já zas sním o takovém tom velkém polstrovaném parapetu se spoustou měkkých polštářků. To by se krásně četlo u okna, ještě kdyby k tomu byl parádní výhled, tak bych si vůbec nestěžovala.. :D

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný koutek!:) Ten "námořní" koberec je super :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥