středa 8. června 2016

SSS aneb když si Adelle konečně pustí Marvel


Quick Silver, Steve a jeho shield, Jarvis, Civil War všude. Při těchto slovech vám většinou hned naskočí filmy, do kterých patří. Společnost Marvel, spousta sexy superhrdinů. Ale Adelle je originál. Adelle miluje Thora i Lokiho, ale kromě nich žádnou marvelovku neviděla.

Najděte pak BFF, která pomalu bere marvelovky jako svou drogu. Čili jsem se konečně dostala k tomu, abych si udělala Marvel maraton. Pokud jste jako já a doteď nad SSS ohrnujete nos, třeba vás dokopu k tomu si to pustit. Konec konců, dokud jsem neviděla Ryana v Deadpoolovi, Marvel mi nic moc neříkal.


Dostala jsem seznam všech filmů a jak na sebe navazují. Takže jsem začala jedničkou Kapitána Ameriky. A plamínci, já se asi zamilovala. A nějak nevím, jestli do Steva na začátku, nebo na konci. :D

No, jedno je jasné, Bucky je Bucky.
Však jasný, Steve je větší ve většině ohledech...
I když mám Buckyho daleko radši s delšími vlasy.

Každopádně, na konci mi skoro ukápla slzička...

A pak mi došlo, že shipuju Stuckyho.

Jo, ten film byl prostě boží. Čili pokud jste se ještě nezamilovali do těch naprosto nádherných modrých očí nebo Buckyho vlasů, doporučím to teď a tady. Ofrfňovala jsem se nad tím dost dlouho a nechápu proč. Jestli jste stejní jak já, vítejte v klubu neváhejte. ;) Jako první si ale pusťte Deadpoola, protože ten tu atmošku tak skvěle naladí... :D

A potom přišel Iron Man.

Řeknu vám, abych se smála tak nahlas už od začátku, to je taky dlouhá doba.

A i když jsem to zatím nestihla dokoukat do konce, můžu říct, že to je taky bomba.
Občas možná doslovně.

No a Thor, kterého jsem milovala ještě předtím, má cenu se ještě rozáchávat?
This Brother, I Like Him. Another! (Loki & Thor) photo tumblr_m6j9asInwL1r26x2xo1_400.jpg

Takže mám za sebou čtyři marvelovky (nebo tři a půl, když rozeskáme Iron Mana) a můžu říct, že fakt nechápu, proč jsem s tím tak otálela. Zkrátka je nejlepší si pustit Steva a Tonyho, když všude běží Civil War.

Mimochodem, SSS nejsou super esesáci, ale spousta sexy superhrdinů. Dost to povzbuzuje třeba při běhání kilometru v těláku, potvrzuju funkčnost.

Víte, co je na Marvel maratonu fakt negativní? TEN ČAS. Kde ho jen vzít, když všechny filmy trvají dvě a půl hodiny?

No jo, není to knižní článek. Ale po dlouhé době nějaká vykecávačka, ať taky víte, že žiju i jinak než za stránkami knih. (Což není zas tak často.)
Milujete Marvel? Nebo naopak i přes všechny ty SSS odoláváte a kašlete na to? :D A jestli ne, který film se vám líbil nejvíc? (Já se poměrně dost těším na Avengery, až tam budou všichni hezky spolu. Jsem fakt zvědavá.)

Pokud chcete zlepšit náladu, pusťte si vymazané scénky z Deadpoola. Smích na pět minut zaručen.

5 komentářů:

  1. Viděla jsem všechny :D Jsou fajn, ale mojí největší láskou jsou a vždy budou X-meni. (pokud jsi neviděla, doporučuji všemi deseti) A Deadpool? Ten je naprosto boží. U něj jsem se smála v kině skoro pořád. Thor je sexy chlap, Iron man mě moc nebere a Kapitán Amerika je skvělý v prvním díle. Ten si mohu pouštět pořád a stále mě dostane. Civil war ušel, ale byla jsem půlku filmu zmatená jak lesní včela. To trochu zkazí zážitek.
    Jop, žere to čas. Naštěstí jsem se na to koukala vždy, když to vyšlo. Postupně. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, na X-Meny se taky chystám, jak teď byla Apokalypsa v kinech, zmíněná BFF o tom stále básní :D U Deadpoola nejde udržet vážnou tvář, to je nadlidský výkon :D No jo, kdybych tenkrát začala taky... holt to musím nějak dohnat :D

      Vymazat
  2. No vidíš, alespoň už víš, o co si přicházela! :D Ne, že bych byla nějaká vyloženě fanynka, ale všechny ty filmy jsem viděla, až na ty novější - pokud nepočítám Deadpoola, toho jsem si nemohla odpustit xD Imaginareum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to vidím! :D Deadpool se nemůže vynechat, to je kapitola sama o sobě :D

      Vymazat
  3. Zbožňuju Marvel!! Vítej v klubu Marveloholiček. Marvel je prostě droga! :D
    Přeji ti, ať si správně užiješ i ty další filmy... přeci jen, co bych dala za to, abych je mohla všechny vidět znova bez toho, abych věděla, jak to skončí. :D
    A co se týče toho času na koukání... jsem si jistá, že o prázdninách o trochu najdeš. :) A mohla bys zkusit sepsat nějakou recenzi, pokud by se ti chtělo. Ráda bych si ji přečetla. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥