pátek 31. ledna 2014

Měsíční chvástačka - Leden 2014




Od Judit




Ano, už i já jsem nevydržela a jdu do toho! :D Když ono je hrozně hezký všechny ty knížky vidět pohromadě. Slova v závorce vynechejte. (A jsem taky zlý člověk, protože se ráda chlubím všemi knihami, které mám :P)

Knihy, které jsem si koupila

Šampion od Marie Lu. Když jsme si se třídou místo školy (:D) vyrazili do Moravského divadla v Olomouci na Sugar, nemohla jsem udělat jinak než si skočit do Galerie Moritz do Neoluxoru. Šampiona jsem tam hledala hodně dlouho, nakonec mi ho objevila kamarádka. Byl opravdu famózní, rozhodně doporučuju!
Pod Šampionem je obrázek z divadla, jenom holky ze třídy (ano, bohužel nás je tak málo) + učitelky. Prostě se neumím smát.
Zobrazuje se 2014-01-31 08.28.36.jpg





Knihy, které jsem vyhrála

Jsem nadšená! Delirium, Madame Okta a ještě knížka od Cathy Chloupkové (název si nemůžu zapamatovat). Zatím mám doma jen Delirium, jedna ze zmiňovaných knížek už je na poště a za chvilku si pro ni jdu. Pak sem kdyžtak přidám fotku.
Zobrazuje se 2014-01-31 08.29.17.jpg

Knihy, které jsem dostala

Moji rodiče jsou hrozně hákliví na to, že si neustále kupuju knížky (obzvlášť taťka, protože ten vůbec nečte :P). Takže jsem nic nedostala. Peníze za vysvědčení ale rozhodně utratím za nějakou knihu. (Nechci se chlubit... povedlo se mi dát samé jedničky, jsem na sebe hrdá :D)

Knihy na recenzi

Jsem v sedmém nebi, protože spolupracuju s nakladatelstvím Fragment. Vyžádala jsem si Serafínu, Dotek chladu a Hunger Games. Původně to měl být jen první díl, ale komu vadí, když to jsou rovnou všechny tři? :)
Omlouvám se, ale jaksi mi blbne počítač a nechtělo se to natočit.
Zobrazuje se 2014-01-31 08.30.06.jpg

A tady všechno dohromady, bez dvou vyhraných:
Zobrazuje se 2014-01-31 08.31.16.jpg

4 komentáře:

  1. Gratuluju ke spolupráci s Fragmentem. :) Jsem zvědavá jestli se ti HG bude líbit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) A Hunger Games e fakt zajímavý, škoda, že jsem viděla film (naštěstí jen do poloviny! :D). Každopádně to zatím vidím na 4 hvězdičky.

      Vymazat
  2. Môjho otca tiež veľmi neteší ak veľa utrácam za knihy :D A tiež gratulujem k spolupráci s Fragmentom :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Ono to moc netěší ani mamku, ale ta pro to má aspoň pochopení :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář! ♥