čtvrtek 14. srpna 2014

Mini-recenze: Nepřítel mého nepřítele | Strejda Bobby

Nepřítel mého nepřítele (Bavettovi, #2)Počet stran: 360
Série: Bavettovi, 2
Nakladatelství: Fragment, 2013
Hodnocení Goodreads: 4.45 (ze 170 hodnocení)
Anotace:
Dluhy se musí platit. To ví i bývalá policistka Joan, která má závazek vůči samotnému králi drogového podsvětí. Ten se nyní hlásí o splacení dluhu a jako pojistku unese Joaninu malou dceru Amy. Zvládne Joan zabít Roberta Bavettu, jednoho z vůdců italské mafie, a dostat svou dceru zpět? Co když existuje ještě jiný způsob, jak Amy zachránit?

Absolutně nechápu, jak jsem si kdy mohla myslet, že to je horší než první díl. Ne, zdaleka lepší!


Dobře. Ten začátek tedy nebyl nejlepší. Nejspíš to je tím, že Katka tentokrát zabrousila na dost vážnější téma než úsměvné vrácení do dětství, a to rovnou únos dítěte. Joan (nebo taky Jo, ale tohle mi hrozně vadí, protože se pak nevyznám, jestli říká její jméno, nebo jenom souhlas) je z toho úplně vedle a Robert se na začátku taky příliš dobře neprojevil.
Ale pak se to rozjelo! :)

Upřímně, sympatičtější mi byla hlavní hrdinka Paige. A Michael. Ale to, co na těchto místech ztráceli Joan s Robertem, nahradila Amy a Johnny. Strejda Bobby mě dostal. :D Opravdu, Johnny zachraňuje úplně všechno! Prosím, Katko, já ho chci jako hlavního hrdinu!
A ti, co si stejně jako já oblíbili Stránečku a Spidermana, si tu taky užijí. Nemůžu spoilerovat, takže... :)


Opět se dostávám k důvodu, proč nepíšu recenzi, ale spíš tu mini-recenzi... prostě toho nedokážu říct tolik, aniž bych nezačala vykecávat děj. :) Každopádně vám tuto knihu doporučuju, protože si u ní náramně oddechnete. :)

1 komentář:

  1. Líbí se mi ta tajemná obálka. A naprosto tě chápu, jak bych asi delší recenzi ani napsat nezvládla :D :) tohle bohatě stačí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! ♥